John Luther Adams

Noord Nederlands Orkest

Ralph van Raat speelt Vladimir Martynov

Noord Nederlands Orkest | Hans Leenders dirigent
m.m.v. Ralph van Raat piano

Vanessa Lann Future Perfect (i.o.v. Oranjewoud Festival en NNO) | John Luther Adams The Light That Fills the World | Louis Andriessen Mysteriën | Vladimir Martynov Pianoconcert

Om 13.30 uur Neil Wallace in gesprek met Ralph van Raat in de Van Cappellen Zaal

Verkoopinformatie
  De Red Sofa Bankpas 2018-2019 biedt voor slechts € 89 toegang tot alle Red Sofa-concerten (indien beschikbaar). Klik hier voor het bestellen van de Red Sofa Bankpas.

za 6
april
  • za 6 apr
    14:30
    Grote Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Het Noord Nederlands Orkest combineert repertoire van vier fascinerende hedendaagse componisten. Het orkest begeleidt schatzoeker Ralph van Raat in het Pianoconcert van Vladimir Martynov. Van Vanessa Lann klinkt het nieuwe orkestwerk Future Perfect, dat het Noord Nederlands Orkest op 1 juni 2018 tijdens het Oranjewoud Festival in première brengt. Verder speelt het orkest het bewierookte Mysteriën van Louis Andriessen en een werk van John Luther Adams, onze Red Sofa featured composer in 2019, dat de extase van het lengen van de dagen verklankt.

Dit concert is onderdeel van:
Concerten Red Sofa

Ralph van Raat komt opnieuw met iets bijzonders op de proppen: het Pianoconcert van Vladimir Martynov. Deze Russische pianist, componist, musicoloog en filosoof is buiten zijn eigen land niet zo bekend, maar in zijn geboortestad Moskou is hij een cultfiguur met een eigen spiritueel-geïnspireerde minimalistische stijl.

Hans Leenders, dirigent, in Red Sofa

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.

© De Doelen

powered by Peppered