Peter Kalb
Club Doelen

Peter Kalb ‘El Periquín’: eerbetoon aan Michael Jackson

  • vr 8 feb
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf €2,75 per bestelling (m.u.v. externe verkoop). Meer weten over de servicekosten? Klik hier.

De Nederlandse flamencogitarist Peter Kalb, die zich eerder al begaf op het pad van de klassieke muziek, waagt zich nu aan de erfenis van ‘MJ’. ‘Net als Paco de Lucía, Pat Metheny of Bach is Michael Jackson een van de groten’, aldus Kalb.

Bekijk op Facebook de Tribute to the King of Pop door Peter Kalb ‘El Periquin’.

In een intiem en akoestisch eerbetoon speelt ‘El Periquín’, zoals de gitarist in Spanje wordt genoemd, nummers als Liberian girl, Leave me alone en Smooth criminal, afgewisseld met bewerkte nummers van zijn nieuwste cd Para Siempre. Hij brengt toetsenist en kersverse Boy Edgar prijswinnaar Martin Fondse mee als special guest.

i.s.m. Flamenco Biënnale‘Michael Jackson krijgt hier een koninklijke behandeling. Kalb heeft met veel liefde en respect echte Michael Jackson-nummers omgetoverd tot intieme, betoverende flamenco-juweeltjes.’ - Moorsmagazine.com
Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.


programma

Niet alleen door pop-, jazz- en elektronica-artiesten wordt Michael Jackson als grote inspiratiebron gezien, ook in de flamenco wordt The King of Pop – dankzij zijn diepgevoelde muziek en verbazingwekkende swing en ritmiek – beschouwd als een voorbeeld.

Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas.

credits