Club Doelen

Ikarai - MuhammadHet jonge ensemble Ikarai, dat op een organische manier klassiek en jazz met elkaar vermengt, maakte eerder al in de Doelen – en op Radio 4 – veel los met de voorstelling Fly.


Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas."
vr 11
januari
  • vr 11 jan
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Ikarai-pianist Julian Schneemann was onlangs ook te gast met zijn voorstelling Caravan. Hun volgende project, met de titel Muhammad, heeft een meer theatrale aanpak: het podium wordt omgebouwd tot boksring en Ikarai neemt het publiek mee in het verhaal van boks-legende Muhammad Ali. Maakt u zich klaar voor een spannend gevecht tussen klassieke muziek, jazz, audiofragmenten van ‘The Rumble in the Jungle’ en Ali's wervelende speeches.

Tv-presentator Tijl Beckand over Fly: ‘Een reis die ik iedereen kan aanbevelen.’

In Club Doelen: Ikarai met hun theatrale project Muhammed
Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered