Club Doelen

StarkLinnemann & Iman Spaargaren - Transcending ChopinNa jarenlang als StarkLinnemann te hebben geopereerd richtten Jonas Linnemann (drums) en Paul Stark (piano) samen met bassist Vasilis Stefanopoulos en de veelzijdige en avontuurlijke tenorsaxofonist Iman Spaargaren een gloednieuw kwartet op.


Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas."
vr 18
januari
  • vr 18 jan
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Dit concert staat in het teken van de beroemde pianist en componist Frédéric Chopin: de vier musici spelen werk van hun albums Transcending Chopin Volume 1 en het dubbelalbum Transcending Chopin Volume 2 & 3.

Stark en Linnemann transformeerden de werken van Chopin op integere wijze naar de maatstaven van de moderne tijd. Zo ontstaan verrassende klankcombinaties en intrigerende ontmoetingen tussen vernieuwing en traditie, improvisatie en compositie, Afro-Cubaanse ritmes en nostalgische Poolse melodieën. Ofwel: universal cross-over music.

"
Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered