Club Doelen

Maaike den Dunnen Kwartet - cd-release ‘Inner Space’De veelgeprezen Rotterdamse jazz-zangeres Maaike den Dunnen haalde met een combinatie van humor, lyriek en intelligentie al tweemaal het Amerikaanse jazzmagazine Downbeat met de vermelding ‘outstanding performance’ en speelde in tien landen op de grootste festivals (onder meer op North Sea Jazz en het Ubud Village Jazz Festival).


Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en bestel de Club Doelen Pas."
vr 19
oktober
  • vr 19 okt
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
  • De Doelen brengt voor vrijwel alle concerten servicekosten in rekening. Dit zijn kosten die voor de Doelen gepaard gaan met het (technisch) mogelijk maken van het betalen, vervaardigen en verzenden van concertkaarten en/of e-tickets. De kosten zijn per transactie verschuldigd en ten minste € 2. Indien u een ticket bij de kassa koopt, bent u geen servicekosten verschuldigd. Op deze pagina vindt u een overzicht van de servicekosten.

Haar eerste album presenteerde ze al zeer succesvol in de Vrijdag in de Flip-serie (de voorloper van Club Doelen) en vanavond presenteert ze haar tweede cd Inner Space. Dat doet ze met een verhalende show met intieme liedjes, een knipoog naar cabaret en een mooie spanningsboog. En zonder drums, wat heel bijzonder is bij een jazzconcert.

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent."
© De Doelen

powered by Peppered