Duo Wolff-Possetti

Tango met dansworkshop en tangosalon
Eva Wolff bandoneon | Hernán Possetti piano
26 jan
20:30
  • za 26 jan
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

De geschiedenis, het heden en de toekomst van de tango: alles komt voorbij in dit concert van bandoneonspeelster Eva Wolff en de ervaren pianist Hernán Possetti. Wolff werd geboren in België, maar startte al op vijftienjarige leeftijd met de tango-opleiding aan Codarts in Rotterdam. Direct na haar afstuderen ontving zij een beurs om in Buenos Aires te gaan spelen.

Ze maakte daar al snel furore en Argentinië werd haar nieuwe vaderland. In de jaren voor haar vertrek speelde Wolff nog twee jaar in Carel Kraayenhofs Sexteto Canyengue, waarmee ze de cd’s Tango Máxima en Tango Royal opnam. Met nieuwe arrangementen van klassiekers als Niebla del Riachuelo en muziek van Atahualpa Yupanqui brengen Wolff en Possetti een eclectisch en intiem tango-geluid. Hun eerste cd De entre casa verscheen in 2016.

Met dansworkshop vooraf (vanaf 19.15 uur) en tangosalon achteraf, tot middernacht. Ook tijdens het concert kan er gedanst worden.

i.s.m. Tangoschool Cuartito Azul
Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.