Kapok - The Mirabel Tour

Club Doelen
23 feb
20:30
  • vr 23 feb
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Morris Kliphuis hoorn, cornet en synthesizer
Timon Koomen gitaar
Remco Menting drums, percussie en vibrafoon


Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en krijg € 5 korting bij elke clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en klik op de pas hieronder voor het bestellen van de Club Doelen Pas.Omschrijving
Na vijf jaar optreden en drie succesvolle albums, waarmee ze naam maakten als een van de spannendste jazzgroepen van hun generatie, was het tijd voor Kapok om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het drietal trok zich terug in een afgelegen huis in Mirabel-aux-Baronnies in Zuid-Frankrijk. Ze experimenteerden een half jaar om de unieke bezetting van hoorn, elektrische gitaar en percussie opnieuw vorm te geven. Nadat het instrumentarium was uitgebreid met synthesizers, een vibrafoon en een baritongitaar, passeerden lange, bezwerende spanningsbogen de revue. Het resultaat werd al improviserend vastgelegd op het vierde album ‘MIRABEL’, dat in februari 2018 uitkomt.

Is uw beeld van instrumentale jazz aan herziening toe? Laat uzelf onderdompelen in de nieuwe klankwerelden van Kapok in dit concert van The MIRABEL Tour.Hoe eclectisch Club Doelen is, hoort u op de Spotify playlist met Club Doelen-muziek.