The Dublin Legends

voorheen The Dubliners
5 okt
20:15
  • do 5 okt
    20:15
    Jurriaanse Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.


Verkoopinformatie
Om organisatorische redenen is dit concert verplaatst naar de Jurriaanse Zaal – ingang blijft entree Grote Zaal, Schouwburgplein 50. Kaartkopers ontvangen een nieuw entreebewijs. Indien u dit donderdagochtend 5 oktober nog niet heeft ontvangen, neemt u dan contact op met de kassa via 010 2171717.

Omschrijving
Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen John Sheahan, voorman van de fameuze Dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep aller tijden. Maar de andere leden dachten daar anders over en gingen met veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell verder. Wel onder een nieuwe naam, want Sheahan nam de rechten op de bandnaam mee bij zijn vertrek.

The Dublin Legends Sean Cannonn, Eamonn Campbell, Gerry O’Connor en Paul Watchorn zetten de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie voort. In januari brachten ze de cd ‘Live in Vienna’ uit. Een zegen voor de immense schare fans die de Dubliners door de decennia heen met hun zinderende theatertours in ons land hebben opgebouwd. Namen verdwijnen, maar de legende blijft.

Dit is de Ierse pub op zijn best, het kloppend hart van de Ierse dorpen en steden. In een avondvullend programma brengen ze een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals ‘The wild rover’, ‘Dirty old town’, Whiskey in the jar’ en ‘The Irish rover’. Folk-klassiekers door rasartiesten.

Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.