Rembrandt Frerichs Trio & Hossein Alizadeh

Rembrandt 40 jaar - Club Doelen
8 dec
20:30
  • vr 8 dec
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.

Rembrandt Frerichs fortepiano
Hossein Alizadeh tar (langhalsluit)
Tony Overwater contrabas en violone
Vinsent Planjer drums en percussie


Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en betaal slechts € 14 per clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en klik op de pas hieronder voor het bestellen van de Club Doelen Pas.Omschrijving
Een dag na Rembrandt Frerichs’ veertigste verjaardag brengt hij een wel heel bijzonder concert in Club Doelen. Frerichs speelt steeds vaker op de fortepiano, waarvan het geluid uitstekend mengt met oosterse instrumenten. De Iraanse componist Hossein Alizadeh is de ultieme meester op de tar, de Perzische langhalsluit. Het virtuoze spel van Alizadeh, waarvan de techniek het beste te vergelijken is met die van een flamencogitarist, maakt grote indruk. Het trio van Frerichs voorziet de muziek niet alleen van een stevige basis, maar komt ook solistisch krachtig uit de hoek. Dit concert belooft een diep en spiritueel klankavontuur te worden.Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.

Hoe eclectisch Club Doelen is, hoort u op de Spotify playlist met alle Club Doelen-muziek van dit seizoen.

Jazzmagazine over Rembrandt Frerichs:
One of the highlights of the North Sea Jazz Festival