Marike van Dijk: The Stereography Project featuring Jeff Taylor & Katell Keineg

Club Doelen
10 nov
20:30
  • vr 10 nov
    20:30
    Eduard Flipse Zaal
    Geweest
  • Prijzen exclusief servicekosten vanaf € 2,75 per bestelling. Meer weten over de servicekosten bij bestelling? Klik hier.
Verkoopinformatie
Word voor € 14 lid van Club Doelen en betaal slechts € 14 per clubavond. Klik hier voor een lijst van alle clubavonden en klik op de pas hieronder voor het bestellen van de Club Doelen Pas.Omschrijving
Vers terug uit New York bracht altsaxofoniste Marike van Dijk het album The Stereography Project uit, begeleid door een twaalfkoppige band met musici als Ben van Gelder, Lucas Pino, Mark Schilders en een strijkkwartet. Rond het verschijnen van de plaat werd over Van Dijk en haar leven als musicus in New York een (Fries/Nederlandse) documentaire gemaakt, getiteld ‘Dreamen en Twifels’. Tijdens dit concert, waarvan de muziek omschreven kan worden als een orkestrale indie pop cross-over met jazz, is de New Yorkse singer-songwriter Jeff Taylor te gast. Taylor is vaste gast bij de Donny McCaslin band (die tekende voor Bowie’s laatste album Blackstar) en Mark Giuliana’s Beat Music.

Jeff Taylor & Katell Keineg - vocals
Marike van Dijk - sax/composities
Ben van Gelder - basklarinet/altsax
Maarten Ornstein - klarinet/tenorsax
Coen Kaldeway - fluit/tenorsax
Matthias Konrad - trombone
Summier Hara - viool
Annelieke Marselje - viool
Rani Kumar - altviool
Amber Docters van Leeuwen - cello
Franz von Chossy - piano
Sean Fasciani - bas
Martijn Vink - drumsDit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.Actief op Facebook? Bezoek dan het Facebookevent.

Hoe eclectisch Club Doelen is, hoort u op de Spotify playlist met alle Club Doelen-muziek van dit seizoen.