Seriously? Adventures in Music
Met maar liefst 18 optredens in 2 dagen bood Seriously? Festival op 18 en 19 mei 2017 een avontuurlijke blik op actuele ontwikkelingen in de hedendaagse klassieke muziek. Wars van genres en grenzen presenteerden de meest vernieuwende ensembles en musici de muziek van nu. Zowel bekende pioniers, goed bewaarde geheimen als rijzende sterren van over de hele wereld prikkelden het publiek met hun jongste creaties. Meer dan 1.000 avontuurlijke muziekliefhebbers bezochten concerten van o.a. het Rotterdams Philharmonisch, Gabriel Prokofjev, Collectif9 en Maarja Nuut in de Doelen, BIRD en WORM.

Seriously? in 2018
Van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 mei 2018 vindt de zevende editie van Classical:NEXT plaats in de Doelen. Houd de website in de gaten voor actuele informatie over de tweede editie van Seriously?.

Seriously? is een co-productie van de Doelen en Piranha Arts in Berlijn en is het publieke festival van Classical:NEXT, de jaarlijkse internationale conferentie voor de vernieuwende klassieke muziekindustrie die gelijktijdig in de Doelen plaatsvindt. Bekijk hier foto’s van de laatste editie.